The Corliss Group : Hongkongin pörssi yli omistusrakenne

Description

Hongkongin — Alibaba Group Holding Ltd neuvotteluissa Hongkongin pörssin kanssa omistusrakennetta, joka sallisi Kiinan sähköisen kaupankäynnin yritys luetella osakkeitaan siten, perustaja Jack Ma ja hänen johtoryhmä ylläpitohoidossa keksiä, ihmiset tuntevat neuvottelut sanoi.

Alibaba, joka toimii, ostospaikoista, jossa kauppiaat myy tuotteet suoraan kuluttajille, voisi nostaa miljardeja dollareita listautumisannin kaluston jo tänä vuonna ja on päättää, listataanko osakkeitaan Hongkongin tai New Yorkissa. IPO arvo Alibaba US 70 miljardia dollaria, perustuu analyytikoiden arviot, mikä on yksi maailman suurimmista Internet listautumisannin ja haluttu palkinnon pörsseissä, sijoittajille ja pankkiirit, jotka neuvovat yrityksen.

Hongkongin vaihto — jos Alibaba’s online kaupan platform Alibaba.com, mainita, kunnes ryhmä otti oma viime vuonna-on aina ollut vaihtoehto, ihmiset tuntevat yrityksen sanonut. Mutta vaihto ei salli dual-luokan rakenne-rakennetta käytetään yleisesti Yhdysvalloissa, joka mahdollistaa perustajat ja muut keskeiset osakkeenomistajille ylläpitää tarpeeksi äänioikeus yhtiön senkin jälkeen, kun se listautui valvontaa. New Yorkin pörssi NYX +0.02 % ja Nasdaq Stock Market PÖRSSIÄ-0.03 % avulla yrityksillä on tällainen rakenne.

Löydettävä vaihtoehto dual oppitunti Alibaba ja Hongkongin exchange keskustelevat luovia tapoja ottaa käyttöön Alibaba keskeinen omistajat että taso määräysvaltaa yrityksessä, kaksi ihmistä perehtynyt neuvottelut sanoi. Ihmiset kieltäytyi kehittää mahdollinen vaihtoehtoinen rakenne.

Suuren Yhdysvaltojen teknologian yritykset, kuten Facebook Inc. FB + 1.97-Google Inc. GOOG +1.02 % on kaksi-luokan rakenteita, joiden avulla yritykset voivat antaa kaksi osakelajien eritasoista äänioikeus, joten perustajat ja hallinta ole muuta äänioikeutta kuin tällainen rakenne ei ole. Tämä vaikeuttaa vipurahastoja tai osakkeenomistaja aktivistit ottamaan yhtiön päätöksiin.

Hongkongin pörssi tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta.

Median tiedotustilaisuus torstaina Hongkongin pörssissä & Clearing Ltd 0388.HK-1.35 % toimitusjohtaja Charles Li sanoi vaihto ei “ole suunnitelmia tällä hetkellä” muuttaa sääntöjä, jotta dual-sarjan osake. “Sijoittajan etua suojaavien” on edelleen yksi tärkeimmistä periaatteista markkinoiden terveyden suojelussa, hän sanoi.

Kaksi vuotta sitten vaihto hylkäsi pyynnön U.K. jalkapalloseura Manchester United Ltd MANU + 0,40 % listoihin Hongkongin dual-luokan rakenne. Seuran omistaja, Glazer-perheen lueteltu Manchester United Yhdysvalloissa

Mr. Ma, hallituksen puheenjohtaja omistaa noin 7 % Alibaba Group. Japanin teleyhtiö SoftBank Corp. 9984.TO +0.16 % omistaa 36,7 % ja Yahoo Inc. YHOO-1.50 % on 24 prosenttia.

Alibaba tiedottaja sanoi, että yhtiö ei ollut päättänyt jossa se listaa. Yhtiö ei ole virallisesti nimetty underwriters paljon ja ei ole ilmoittanut pankit, olisivatko ne antajat, hän sanoi.

Ihmiset tuntevat Alibaba ja pankkien välisten keskustelujen sanoi, että Credit Suisse Group AG CSGN.VX-2.10 % ja Morgan Stanley MS-2.49 prosenttia on vahva asema keskeisessä asemassa IPO.

Credit Suisse oli johtaa rahoituskonsulttina Alibaba 7,1 miljardia dollaria tarjous ostaa takaisin omia osakkeitaan Yahoo viime vuonna, ja pankki ilmoitti ja rahoitettu 2,5 miljardia dollaria tarjous ottaa oma Alibaba.com. Lisäksi Credit Suisse analyytikko Wallace Cheung liittyi sijoittajasuhteet osasto Alibaba tänä vuonna.

Morgan Stanley oli yksi tärkeimmistä underwriters Alibaba.com ystävät IPO vuonna 2007 ja oli yksi tärkeimmistä pankit rahoittamaan Alibaba n viime 8 miljardin dollarin lainan.

Kaksi pankkia on myös vahva tunnistetiedot tech IPO pankkiirit, erityisesti New Yorkissa. Morgan Stanley oli Lyijy neuvonantaja Facebookin 16 miljardia dollari IPO viime vuonna.

Pankit ovat joutuneet kilpailemaan kuumeisesti saada IPO. Jotkut ovat pitäneet kokouksia Mr. Ma kun Alibaba iski paljon ostaa viime vuoden toukokuusta lähtien takaisin joitakin omia osakkeitaan Yahoo, mukaan ihmiset tuntevat tilanteen.